Timp Liber

Zilele Clujului debutează cu seara de teatru! Întâlnire cu Florin Piersic în Piața Unirii

Întâlnire cu Florin Piersic la Zilele Clujului, în Piața Unirii. Festivalul clujenilor debutează cu evenimentul „Teatrul, dragostea mea”.

Întâlnire cu Florin Piersic în Piața Unirii / Foto: Florin Piersic - Facebook

 

 


Festivalul Zilele Clujului debutează cu seara de teatru! Joi, 6 octombrie 2022, de la ora 19:00, în Piața Unirii va avea loc evenimentul „Teatrul, dragostea mea!”, un moment inedit în prezența lui Florin Piersic, renumitul actor clujean de teatru și film.

 


Florin Piersic va vorbi publicului despre debutul său cinematografic, rolurile sale celebre din filme precum Ciulinii Bărăganului (1957), Neamul Șoimăreștilor (1965), De-aș fi Harap Alb (1965), Drumul Orașelor (1980), Trandafirul galben (1982) și multe altele. Îndrăgitul actor va purta publicul de la Cluj într-un periplu prin întreaga sa carieră, în stilul care l-a consacrat drept titan al lumii teatrului și cinematografiei.

Ediția aniversară a Zilelor Clujului - a X-a - va avea loc în perioada 6-9 octombrie 2022. Cu timpul, clujenii au învățat arta de a trăi împreună, iar acest lucru se reflectă atât în programul evenimentului cât și în viața de zi cu zi a comunității. Creat în jurul jocului de cuvinte „mai mult, mai multe", conceptul din acest an va pune în lumină multiplele fațete culturale ale comunității clujene.


Evenimentul este realizat cu sprijinul sponsorilor și finanțare de la bugetul local.

CITEȘTE ȘI:

Florin Piersic revine pe scena Operei din Cluj!

Încep Zilele Clujului, ediție aniversară: 100 de evenimente în peste 30 de locuri din oraș! (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter