Timp Liber

Zborurile Cluj-Abu Dhabi revin în 2 săptămâni!

Începând din 29 septembrie, de pe Aeroportul Internaţional Cluj se reiau zborurile directe spre Abu Dhabi, operate de compania aeriană Wizz Air.

 

Primul zbor Wizz Air va fi reluat din Cluj-Napoca către Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Ruta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj va fi repornită în data de 29 septembrie, iar zborurile vor decola în fiecare zi de joi. 


„Zborurile vor fi operate în fiecare joi, iar din luna noiembrie vor fi 2 zboruri săptămânale (miercuri şi sâmbătă/marţi şi sâmbătă)”, transmit reprezentanții aeroportului clujean.

Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite și unul dintre cele mai bogate orașe din lume. Are peste 200 de insule naturale, iar cele mai multe atracții turistice se află pe insula Yas, care găzduieşte  un circuit de formula 1, un parc natural, un safari dar si un parc gigant de distracţii.


Dintre punctele de atracţii turistice culturale, amintim Marea Moschee, Palatul Emirates si Insula Saadiytai.

Abu Dhabi este cel mai modern oraş din lume şi atrage anual milioane de turişti.


„Suntem încântați să anunțăm redeschiderea a trei rute din România, oferind diverse destinații de călătorie pentru toate ocaziile, fie că este vorba de călătorii de afaceri sau de petrecere a timpului liber. Cu cele mai noi rute ce urmează a fi redeschise din Cluj-Napoca și București către frumoasele orașe Abu Dhabi și Aqaba, dar și către minunata insulă Gran Canaria, vrem să le oferim românilor mai multe destinații însorite în sezonul de iarnă”, a declarat Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

CITEȘTE ȘI:

Cine „umple golul” lăsat de Blue Air la Cluj? În 2019, compania a avut 14% din traficul de pe Aeroportul Cluj, pe locul 3 după Wizz Air și Tarom

Wizz Air anunță reluarea zborurilor din Cluj-Napoca către Abu Dhabi

Calitatea vieții la Cluj. Banca Mondială: clasamentul celor mai bune orașe în care să stai

abonare newsletter