Timp Liber

Festivalul cartierului Bună Ziua, AMÂNAT din cauza vremii rele. Când va avea loc?

„Hai să facem Ziua Bună”, primul festival dedicat unui cartier din municipiul Cluj-Napoca a fost amânat din cauza vremii nefavorabile, anunță organizatorii.

Festivalul cartierului Bună Ziua, AMÂNAT din cauza vremii rele. Când va avea loc? FOTO: Facebook/ Hai să facem Ziua Bună Festivalul cartierului Bună Ziua, AMÂNAT din cauza vremii rele. Când va avea loc? FOTO: Facebook/ Hai să facem Ziua Bună

 

 


Reprezentanții Asociației „Locul lui Mina”, care organizează evenimentul „Hai să facem Ziua Bună”, a anunțat că, din cauza ploii, evenimentul desfășurat în aer liber a fost reprogramat pentru weekend-ul de 10-11 septembrie.  

 


„Din cauza vremii nefavorabile, fiind vorba despre un eveniment organizat în aer liber și dedicat în mare parte copiilor, suntem nevoiți să reprogramăm evenimentul "Hai să facem Ziua Bună" pentru week-end-ul 10-11 septembrie, cu toate activitățile care apar în program”, au anunțat organizatorii.

Festivalul apărut anul trecut în municipiul Cluj-Napoca, destinat locuitorilor din cartierul Bună Ziua, a ajuns la a doua ediție și în așteaptă pe vizitatori cu diverse evenimente interactive. Festivalul se numește „Hai să facem Ziua Bună” și este un eveniment comunitar. La festival vor exista atât activități pentru copii, cât și ateliere practice, bunătăți tradiționale românești și muzică folk. Evenimentul este organizat de Asociatia „Locul lui Mina”.

CITEȘTE ȘI:

„Hai să facem Ziua Bună”! Primul festival „de cartier” din Cluj-Napoca, la a doua ediție

abonare newsletter