Timp Liber

Cele mai bune alimente pentru slăbit rapid. Au sub 40 de calorii și multe beneficii pentru organism

Cele mai bune alimente care te ajută să slăbești rapid sunt foarte ușor de procurat și au numeroase beneficii asupra organismului nostru.

Mărul, unul dintre cele mai bune alimente pentru slăbit rapid / Foto: pixabay.com Mărul, unul dintre cele mai bune alimente pentru slăbit rapid / Foto: pixabay.com

 

 


Deci nu doar că vei obține o siluetă minunată într-un timp scurt, ci vei face acest lucru într-un mod sănătos.

 


Nu trebuie să fii extrem de exigent cu tine dacă vrei să pierzi câteva kilograme, dar trebuie să fii mai atent la ce mănânci. Secretul se află în numărul caloriilor consumate. Un astfel de caz este cel al înlocuirii unei gogoașe cu un măr, scrie playtech.ro.

Cele mai bune alimente pentru slăbit rapid au sub 40 de calorii și pot să facă minuni pentru corpul tău.


Cele mai bune alimente pentru slăbit rapid. Au sub 40 de calorii

1. Măr. Unul dintre alimentele care ajută mult la procesul de slăbire este mărul, care reprezintă și unul dintre cele mai consumate fructe de români. Merele au foarte puține calorii, dar au mulți nutrienți, multe fibre, conțin vitamina C, potasiu și antioxidanți care ne întăresc imunitatea și ne fac mai sănătoși.

2. Rucola. Acesta este un alt aliment foarte bun pentru slăbit rapid. Această plantă are multă vitamina K, dar conține și calciu, potasiu și folat.


3. Sparanghel. Alt aliment bun pentru slăbit rapid este o legumă - sparanghelul, despre care cu toții știm că este și foarte sănătoasă, nu doar săracă în calorii. Această legumă are multe proprietăți, în special care vizează sănătatea inimii.

4. Broccoli este un alt aliment bun pentru slăbit rapid, cu un conținut imens de nutrienți. Cei care mănâncă mult broccoli au mai puține șanse să dezvolte boli de inimă sau anumite tipuri de cancer, potrivit specialiștilor de la Health Line.

CITEȘTE ȘI:

Băutura alcoolică care menține inima sănătoasă. Scade colesterolul și are puține calorii

Condimentul cu proprietăți anti-cancer. Previne atacul de cord și te ajută să arzi caloriile rapid

Ceaiul ce reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Scade tensiunea arterială și are proprietăți anti-cancer, anti-bacteriene

Fructul care te ajută să slăbești mai rapid. Are multe beneficii pentru organism și previne boli grave

Ultimele Stiri
abonare newsletter