Timp Liber

Fotografie de milioane la UNTOLD. Tânăr în scaun cu rotile, ridicat desupra mulțimii în timpul concertului

Un tânăr festivalier în scaun cu rotile a fost ridicat deasupra mulțimii în timpul concertului INNA la UNTOLD.

Un tânăr în scaun cu rotile a fost ridicat desupra mulțimii la festivalul UNTOLD / Foto: Emil Boc - Facebook Un tânăr în scaun cu rotile a fost ridicat desupra mulțimii la festivalul UNTOLD / Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Fotografii de la UNTOLD au surprins un moment inedit la festival.

Foto: Emil Boc

Un tânăr aflat în scaun cu rotile a fost luat pe sus de festivalieri și ridicat deasupra mulțimii în timpul concertului INNA. 


Prima zi de UNTOLD

Peste 85.000 de participanți din întreaga lume au trăit magia Untold în prima zi de festival. Cluj-Arena a fost locul care a oferit câteva dintre premierele pregătite de creatorii UNTOLD, joi.

Danezul MORTEN, care a marcat cea mai puternică nouă intrare în DJ Mag Top 100, direct pe locul 39, a electrizat atmosfera din mainstage-ul UNTOLD cu sound-ul Future Rave.


Steve Aoki, aflat în top 10 cei mai mari DJ-i ai lumii, conform DJ Mag Top 100, a pregătit un set special, realizat în exclusivitate  pentru fanii festivalului UNTOLD, în care a prezentat și o premieră, „The Whistle”, viitorul său single, piesă la care a lucrat cu Timmy Trumpet.

Pe mainstage-ul festivalului UNTOLD, Claptone a fost primit cu mult entuziasm la ceremonia de deschidere a festivalului, mulți dintre fanii DJ-ului au purtat masca aurie, care e asociată cu identitatea ascunsă a germanului.


O altă apariție în premieră pentru festivalul UNTOLD a fost act-ul trance britanic Above & Beyond.

Și cei mai cunoscuți artiști români au ajuns pe Cluj-Arena. INNA a avut un show live în care toată lumea de la mainstage a cântat și a dansat împreună cu artista care a doborât un record de vizualizări pe YouTube. Irina Rimes, Surorile Osoianu și David Ciente au reușit să aducă emoție autentic românească cu un live care a combinat elemente din folclorul românesc cu elemente din pop și muzică electronică.

CITEȘTE ȘI:

Peste 85.000 de participanți din întreaga lume au trăit magia Untold în prima zi de festival: „Pentru mine, e în top 3 festivaluri din lume”

Prima noapte de Untold. Emil Boc, mesaj pentru clujenii care se plâng de zgomot: „De la an la an au scăzut tensiunile”

INNA, show incendiar la UNTOLD 2022: „Publicul a fost mult mai numeros decât cel de anul trecut” VIDEO

David Ciente, Irina Rimes și surorile Osoianu, moment unic la UNTOLD. Zeci de mii de tineri au rămas uimiți. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter