Timp Liber

David Ciente, Irina Rimes și surorile Osoianu, moment unic la UNTOLD. Zeci de mii de tineri au rămas uimiți. VIDEO

Cluj s-a transformat joi într-un tărâm de poveste și magie în prima seară a festivalului UNTOLD. Sute de mii de tineri din toate colțurile lumii sunt așteptați în cele 4 zile de festival. La scena principală de pe Cluj Arena zeci de mii de spectatori au rămas impresionați de momentul lui David Ciente, Irina Rimes și surorile Osoianu.

Conferință de presă surorile Osoianu, David Ciente, Irina Rimes și Iulian Selea/ Foto: monitorulcj.ro Conferință de presă surorile Osoianu, David Ciente, Irina Rimes și Iulian Selea/ Foto: monitorulcj.ro

 

David Ciente, Irina Rimes și surorile Osoianu au reușit să creeze un moment istoric pentru folclorul românesc pe scena principală de la UNTOLD festival. 


 

Combinația dintre instrumental și voce a creat o atmosferă unică și care a adus festivalierii într-un moment de transă. 


Piesa „Ielele” a trezit în mulți participanți emoții mixte, mulți dintre ei fiind la prima întâlnire cu folclorul românesc. Fluierul, rock-ul, folclorul românesc și vocea surorilor Osoianu s-au completat de minune și au create un moment de neuitat.

Reporterii monitorulcj.ro au întrebat mai mulți festivalieri cum s-au simțit la momentul lui David Ciente, Irina Rimes și surorilor Osoianu.


„Este primul meu an aici, deci pot spune că sunt un copil. Inițial am venit mai repede pentru momentul lui Vini Vici, dar Irina Rimes a rupt scena. Chiar dacă nu înțeleg limba română tot m-am distrat”, a declarat pentru monitorulcj.ro un festivalier din Grecia.

„Folclor, rock și instrumente tradiționale, cea mai tare combinație. Nu credeam că o să fie atât de multă lume la acest moment, fiind și prima zi de festival, dar m-am înșelat. Untold, big like”, a transmis un tânăr din Columbia.


„Este a treia oară când vin în România pentru Untold, însă prima zi m-a surprins, în sensul bun. Oamenii, muzica, distracția e la un alt nivel. Despre momentul Irinei Rimes am primit un mix de sentimente. Am fost fericit, puțin șocat de vocea ei puternică și a doamnelor de lângă ea și speriat când au apărut măștile acelea uriașe pe scenă. Este inevitabil, trebuie să citesc mai mult despre folclorul românesc”, a declarat o tânără din Canada.

Înainte de momentul Irinei Rimes cu surorile Osoianu, Iulian Selea, unul dintre participanții de la One true Singer și fost membru al trupei Maxim a oferit publicului moment de extaz și bucurie.


Surorile Osoianu: „Nouă ne plac provocările”

David Ciente, producător de muzică și artist român s-a simțit super bine alături de Irina Rimes și surorile Osoianu, fiind la primul său eveniment de acest tip.

Proiectul David Ciente & Irina Rimes și surorile Osoianu este un proiect care a fost pentru prima dată arătat la Untold festiva.

„Muzica lui David este instrumentală, cred că este singurul proiect din România cu așa tentă și eu zic că pentru prima dată când acest proiect este arătat publicului a fost foarte fain și ne bucurăm că am avut onoarea și ocazia să le invităm alături de noi pe surorile Osoianu”, a declarat Irina Rimes în timpul unei conferințe de presă.

Surorile Osoianu s-au simțit ca în tinerețe pe scena de la UNTOLD festival și au fost surprinse de căldura și energia publicului.

„Nouă ne plac provocările și a fost o experiență faină alături de David și Irina, iar publicul a fost cald, plin de energie și foarte numeros (…) Se vede munca organizatorilor prin ceea cred au reușit să realizeze”, au declarat surorile Osoianu.

 

Sursa video: monitorulcj.ro

CITEȘTE ȘI:

Cerere în căsătorie inedită la UNTOLD. O jurnalistă a fost cerută de unul dintre directori: „Mi-ai adus luna de pe cer” VIDEO

Colecția vestimentară UNTAMED, concepută de creatorii UNTOLD și designeri români: „Spune povestea Tarotului prin ținute originale”

Asociația Magic are un cort la UNTOLD: „TOȚI banii strânși vor merge la copiii cu cancer”

Ultimele Stiri
abonare newsletter