Timp Liber

INNA, show incendiar la UNTOLD 2022: „Publicul a fost mult mai numeros decât cel de anul trecut” VIDEO

INNA a urcat pe scena principală de la UNTOLD festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, în fața unui public numeros venit din toate colțurile lumii.

INNA în cadrul conferinței de presă/ FOTO: monitorulcj.ro INNA în cadrul conferinței de presă/ FOTO: monitorulcj.ro

 

După show-ul făcut de David Ciente, Irina Rimes, surorile Osoianu, Iulian Selea și Rareș Mariș, a urmat ca INNA să electrizeze publicul de la UNTOLD festival.


 

Artista a susținut un show incendiar. Îmbrăcată într-un costum care a atras atenția tuturor INNA a oferit publicului piese vechi și noi din repertoriul său.


 

Fanii au fost în extaz în momentul în care INNA a fluturat steagul României aproape de finalul concertului.


„Este mult mai frumoasă în realitate. Pe lângă că este frumoasă este și talentată. E foarte cald acum și nu știu cum a rezistat în acel costum”, a declarat pentru monitorulcj.ro un tânăr din Sibiu. 

„Am fost și la Tomorrowland, dar show-ul INNEI de la UNTOLD este ceva magic, mult mai electrizant”, a transmis un festivalier din Mexic.


INNA pregătește o colaborare cu un artist internațional

În cadrul unei conferințe de presă după show-ul de pe scena principală, INNA a discutat despre cum UNTOLD a influențat cariera ei muzicală și câteva din planurile ei de viitor.

„A fost o plăcere și fără să exagerez publicul din anul acesta a fost cel mai tare, au fost mai mulți decât anul trecut, mai energici și sperăm că la anul o să fie și mai numeros (…) Pregătesc o colaborare cu un DJ care a fost anii trecuți la UNTOLD, Timmy Trumpet. Va fi o piesă super tare (…) UNTOLD este unul dintre cele mai tari festivaluri la care am fost vreodată,  chiar dacă anul acesta am fost pentru prima dată la Tomorrowland, Untold rămâne în top. Sunt comparabile, publicul este extraordinar, artiștii la fel care vin. M-a influențat mult UNTOLD în bine și o va face cât timp îl vom mai avea și voi reveni în fiecare vară în luna august”, a declarat INNA.


 

CITEȘTE ȘI:

David Ciente, Irina Rimes și surorile Osoianu, moment unic la UNTOLD. Zeci de mii de tineri au rămas uimiți. VIDEO

Cerere în căsătorie inedită la UNTOLD. O jurnalistă a fost cerută de unul dintre directori: „Mi-ai adus luna de pe cer” VIDEO

Asociația Magic are un cort la UNTOLD: „TOȚI banii strânși vor merge la copiii cu cancer”

abonare newsletter