Social

Asociația Magic are un cort la UNTOLD: „TOȚI banii strânși vor merge la copiii cu cancer”

Asociația Magic amplasează un cort la UNTOLD, unde vor avea loc diverse activități și jocuri pentru copii. Banii care vor fi strâși la festival vor ajunge la copii diagnosticați cu cancer.

Asociația Magic va avea un cort pentru copii la Untold / Foto: UNTOLD - Facebook Asociația Magic va avea un cort pentru copii la Untold / Foto: UNTOLD - Facebook

 

 


În acest an, la festivalul Untold va fi amplasat și un cort al Asociației Magic, asociație care sprijină constant sute de copii diagnosticați cu cancer:

 


„Dacă ajungeți la UNTOLD,  vă invităm să ne faceți o vizită la cortul Asociației Magic.

«Magic Temple of Luna» este tema UNTOLD, de anul acesta - potriveală magică sau cum? (nu că de-ar fi fost altcumva, am fi putut lipsi de la așa o uriașă mobilizare de energie bună). Vă așteptăm, așadar, în perioada 4-7 august la Cluj, la cortul Magic de la UNTOLD, pe scena faptelor bune (găsiți drumul spre noi pe harta pe care v-o lăsăm)”, ne-a transmis Asociația Magic.


Harta UNTOLD / Foto: Asociația Magic

Ce pot face copiii la cortul Asociației Magic?

16 voluntari vor fi alături de copii la UNTOLD. Aceștia le-au pregătit diverse activități și surprize:

„O mică armată magică (vreo 16 zâne și elfi) va distra copiii de toate vârstele (1 – 100+ ani!): face-painting de festival și tatuaje semipermanente, cu realitate augmentată, tur virtual al proiectelor Magic, fitness game, videobooth 360, panou foto interactiv cu realitate augmentată, Magic Merch cu realitate augmentată!


Foto: Asociația Magic

Da, știm, sună foarte SF. Și chiar e! Atât de SF, încât ne e cu neputință să descriem în cuvinte toate jocurile și jucăriile fantastice pe care vi le-am pregătit (în versiuni pentru copii și părinți, deopotrivă), așa că va trebui să veniți să le testați. O nebunie de magie, cap-coadă!”, au adăugat reprezentanții asociației.

Toți banii pe care Asociația Magic îi va strânge la cortul de la Untold vor ajunge la copiii cu cancer pe care îi susține:


„Magia cea mai mare rămâne, însă, tot magia lui Împreună. Pentru că întâlnirea noastră va construi un Împreună mai puternic, pentru copiii grav bolnavi: toți banii strânși la UNTOLD vor merge către proiectul MgicHELP, deci vor ajuta copii cu diagnostice grave”, a transmis Asociația Magic.

CITEȘTE ȘI:

Copil de 4 ani din Cluj, diagnosticat cu o formă de cancer agresivă! Părinții sunt devastați: „E stadiul 4. Situația e critică și urgentă”

Clujeanul Vlad Pop va urca Kilimanjaro, cel mai înalt munte al Africii, pentru a ajuta 200 de copii cu cancer

Ultimele Stiri
abonare newsletter