Actualitate

Cerere în căsătorie inedită la UNTOLD. O jurnalistă a fost cerută de unul dintre directori: „Mi-ai adus luna de pe cer” VIDEO

Una dintre prezentatoarele ProTV a fost cerută în căsătorie miercuri noaptea, pe Cluj Arena.

Cerere în căsătorie inedită la UNTOLD/ Foto: captură eran Instagram - roxanahulpe Cerere în căsătorie inedită la UNTOLD/ Foto: captură eran Instagram - roxanahulpe

 

Tânăra jurnalistă Roxana Hulpe a fost cerută în căsătorie miercuri noapte de Bogdan Rădulescu, unul dintre directorii festivalului Untold.


 

Jurnalista este născută în localitate Gilău, județul Cluj, iar cererea în căsătorie a fost și mai specială datorită acestui fapt.


 

„Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a transmis prezentatoarea ProTV, pe contul personal de Instagram.


Roxana Hulpe face parte din echipa Ştirilor ProTV din anul 2020, după ce a fost cooptată pentru a prezenta buletinul de weekend, de la ora 7:00. Ea a fost promovată de la jobul de reporter la cel de prezentator al ştirilor, după ce iniţial şi-a anunţat plecarea la Prima TV. 

Roxana Hulpe era reporter de peste 10 ani, timp în care a realizat reportaje pe diverse subiecte precum social, educaţie, religie, a fost reporterul Pro TV trimis în Italia, după cutremurul de la Amatrice, dar şi cel care a comentat ultimul drum al Regelui Mihai, scrie stiridirecte.ro.


 

Sursa video: Insta story - roxanahulpe

CITEȘTE ȘI:

Asociația Magic are un cort la UNTOLD: „TOȚI banii strânși vor merge la copiii cu cancer”

UNTOLD 2022. Cum arată scena de la BT Arena?

De la nunți, botezuri și majorate, direct la UNTOLD. DJ din Cluj, pe scena festivalului. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter