Electric Castle

INEDIT. „Cuvânt-cheie” și linie telefonică non-stop pentru participanții la Electric Castle. Poate apela oricine nu se simte în siguranță

Organizatorii Electric Castle au făcut public „cuvântul-cheie” de anul acesta, pe care participanții la festival îl pot adresa staff-ului pentru a primi ajutor. Ce trebuie să faci dacă nu te simți în siguranță?

„Cuvânt-cheie” și linie telefonică non-stop pentru participanții la Electric Castle. FOTO: Facebook/ Electric Castle „Cuvânt-cheie” și linie telefonică non-stop pentru participanții la Electric Castle. FOTO: Facebook/ Electric Castle

 

 


Ca în fiecare an, organizatorii Electric Castle au pregătit și de data aceasta mai multe modalități prin care persoanele prezente la festival pot cere intervenția unei echipe de securitate dacă nu se simt în siguranță. Este vorba, pe de o parte, de o linie telefonică non-stop, unde festivalierii pot raporta orice caz de agresiune, urmând ca o echipă de intervenție să ofere ajutor reclamantului. Numărul de telefon care poate fi apelat pentru a primi ajutor este 0744.212.313.

 


Totodată, organizatorii au stabilit un „cuvânt-cheie” pe care participanții îl pot adresa personalului de la bar pentru a cere ajutor. Astfel, la rostirea cuvintelor cheie „Angel Shot”, un barman te va lua deoparte și se va asigura că primești ajutor.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Ca în fiecare an, siguranța ta este prioritatea noastră. Dacă te simți vreodată în orice fel de pericol, sună linia telefonică non-stop sau folosește cuvântul-cheie la orice bar. Un barman te va lua deoparte și se va aasigura că primești ajutorul de care ai nevoie”, transmit organizatorii Electric Festival.


Dreptul la distracție aparține tuturor în mod egal, atât timp cât sănătatea și siguranța oamenilor dar și a mediului nu este pusă în pericol, este mesajul pe care organizatorii Electric Castle vor să-l transmită zecilor de mii de participanți ce sunt așteptați, între 13 și 17 iulie, la Castelul Banffy din Bonțida.

Politica de Zero Toleranță în fața oricărui tip de agresiune (verbală, fizică, psihică) rămâne o constantă și pentru noua ediție a festivalului. Grija fața de propria persoană trebuie dublată de grija față de oricare dintre participanți, cunoscuți sau nu. 


Organizatorii încurajează ca orice semnal despre un anumit comportament care poate afecta siguranța celor din jur să fie anunțat imediat, celui mai apropiat membru din echipa de securitate sau la numărul telefonic special pus la dispoziție de organizatori. Safety Line - 0744.212.313 va fi disponibilă 24/24 pe toată durata festivalului, în același regim fiind active și echipele ce pot interveni. Nu există cazuri prea banale pentru a fi raportate; este mai bine ca decizia finală de intervenție să aparțină consilierilor speciali ce pot anticipa corect o eventuală degenerare a unei situații.

Drogurile sau orice substanță interzisă de lege nu trebuie să treacă de poarta festivalului, Electric Castle fiind un eveniment care nu are nevoie de ajutor pentru a crea euforie, mai arată organizatorii. Consecințele nerespectării regulilor încep cu excluderea din perimetrul festivalului, până la sesizarea autorităților.

CITEȘTE ȘI:

O săptămână până la Electric Castle. Organizatorii fac apel să nu se vină cu mașina la festival

abonare newsletter