Timp Liber

Neversea premiază studenții! Abonament GRATUIT pentru cei care termină cu 10 examenele din sesiunea de vară

Neversea anunță o nouă campanie prin care premiază excelența în educație. Studenții de la universitățile de stat care termina cu 10 toate examenele din sesiunea de vară primesc abonamente gratuite la festival.

Abonament GRATUIT la Neversea pentru studenții care termină cu 10 examenele din sesiunea de vară / Foto: Neversea - Facebook


 

 


Organizatorii celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, răsplătesc studenții de 10 ai României cu intrare gratuită în cele 4 zile de festival.

 


Astfel, studenții care termină cu 10 sesiunea din această vară vor avea ocazia să-i vadă pe cei mai îndrăgiți artiști ai momentului și să se bucure de experiențe de neuitat la malul mării.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„După succesul campaniei «BAC DE 10», de această dată premiem performanță în educație și la nivel universitar. Toți studenții de la universitățile de stat din România care termină cu 10 în sesiunea din această vară vor fi răsplătiți cu acces gratuit la festivalul Neversea. Și pentru că vrem să ii incurajăm pe toti studenții care încă sunt, sau au avut sesiune în această vară, integraliștii vor primi și ei o reducere la abonamentul Neversea”, EDY CHEREJI, director de comunicare UNTOLD UNIVERSE.


Campania „Student de 10” / Foto: reprezentanți Neversea

„STUDENT de 10” după „BAC de 10”

Aflată la prima ediție, „STUDENT DE 10” este o campanie de promovare și de susținere a performanței în educație care continuă proiectul „BAC de 10” inițiat de UNTOLD în 2015. „BAC de 10” este cunoscută drept cea mai longevivă și de succes campanie de susținere a tinerilor care excelează la învățat.

În toți acești ani, Neversea a premiat cu intrare gratuită la festival și amintiri unice peste 1.000 de absolvenți de liceu de nota 10, în cadrul campaniei „BAC DE 10”, iar acum vor să conducă demersul mai departe către studenți.


Inițiatorii campaniei cred că tinerii studenți trebuie răsplătiți, iar efortul celor care au reușit să exceleze în educație trebuie susținut. Așa că toți studenții de la universitățile de stat din România care termină sesiunea de vară cu notă maximă, primesc abonament gratuit la Neversea.

În plus, toți studenții care au promovat toate examenele din sesiunea de vară, vor putea achiziționa abonamentul Neversea la un preț special de 80 euro + Taxe.

Absolvenții care doresc să fie răsplătiți pentru performanță lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând link-ul http://neversea.com/studentde10. Acolo vor putea completa formularul care îi va înscrie în campanie. Studenții de 10 își vor putea ridică brățară de access, în baza unei dovezi, din zona de Acreditări a Neversea.

Neversea este cel mai mare festival de muzică din Europa organizat pe o plajă. Aflat la cea de-a patra ediție, Neversea 2022 aduce la Constanța, între 7 și 10 iulie, peste 150 de artiști români și internaționali. Pe scenele festivalului Neversea 2022 vor urca artiști precum: Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, TYGA, Alan Walker, Don Diablo, Alesso, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Ummet Ozcan, Tujamo, Claptone, Nicky Romero, Nervo, Quintino, Parov Stelar și mulți alții. Detalii pe neversea.com.

CITEȘTE ȘI:

Ai 10 la BAC? Intri gratis la Untold sau Neversea

Rapperul Tyga vine în această vară la Neversea. Mai sunt 15 zile până la festival

Ultimele Stiri
abonare newsletter