Actualitate

Procurorii clujeni REFUZĂ să facă publice motivele pentru care Yannina Oltean nu a fost propusă pentru arestare preventivă

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cei care au instrumentat cazul Yanninei Oltean, tânără de 29 de ani care, băută fiind, a spulberat un taximetrist pe Calea Moţilor, au refuzat să facă publice motivele pentru care aceasta nu a fost prezentată unui judecător cu propunere de arestare preventivă.
Actualitate

Eugen Crişan, procuror şef, despre decizia lăsării în libertate a Yanninei Oltean: Nimeni nu poate interveni peste soluţia procurorului de caz

Eugen Crişan, procuror şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, a declarat, vineri, că nimeni nu poate interveni peste soluţia dată de procurorul care a instrumentat cazul tinerei care a provocat accidentul de pe Calea Moţilor. Procurorii clujeni au respins joi seara propunerea poliţiştilor de arestare preventivă a Yanninei Oltean.

Actualitate

Yannina Oltean, cercetată în libertate sub control judiciar

Procurorii clujeni au respins joi seara propunerea poliţiştilor de arestare preventivă a Yanninei Oltean. După aproape cinci ore de audieri, procurorii au decis ca tânără să nu fie prezentată unui judecător cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii au decis ca tânăra să fie cercetată în libertate sub control judiciar.

Actualitate

Tinerii, „şoferii problemă“ ai Clujului

Accidentul de pe Calea Moţilor a readus în actualitate o problemă gravă: oameni nevinovaţi mor sau sunt răniţi grav din cauza tinerilor care conduc beţi bolizi de sute de mii de euro.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners