Actualitate

Blonda care a făcut PRĂPĂD cu un bolid BMW de lux era şi drogată!

Dosarul blondei de la Cluj care, miercuri seara, era să provoace o tragedie se complică: anchetatorii au stabilit că aceasta a consumat şi cannabis.

Potrivit evz.ro, analizele de laborator efectuate în cazul blondei care, miercuri seara, a condus un autoturism marca BMW Z4 în stare avansată de ebrietate, şi a provocat un grav accident de circulaţie, au indicat faptul că aceasta se drogase înainte de a se urca la volan.

Surse judiciare susţin că analiza probei de urină recoltată de la Yannina Oltean (29 de ani) s-a pozitivat pentru consumul de cannabis. "S-a folosit un kit cu reacţie rapidă pentru determinarea prezenţei drogurilor în sânge sau urină. În cazul de faţă, analiza probei de urină a indicat faptul că domnişoara a consumat cannabis", susţine un anchetator.


Astfel, situaţia juridică în care se află Yannina Oltean se complică şi mai mult. Pe lângă infracţiunile de conducere a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, analizele de specialitate au indicat că fosta gimnastă a condus cu o îmbibaţie alcoolică de 2,43 grame alcool la mie, distrugere şi vătămare gravă din culpă, astfel că aceasta va fi cercetată şi pentru consum de droguri de mare risc. "Partea din dosar privind consumul de droguri va fi preluată în anchetă de procurorii DIICOT. Va fi un concurs de infracţiuni, iar pedeapsa pe care Yannina Oltean o va primi pentru faptele comise va fi majorată substanţial", au precizat surse din cadrul anchetei.

Tânăra a declarat în faţa procurorilor că a băut tequila din cauza unei decepţii în dragoste pe care a suferit-o. Yannina a povestit că a aflat că bărbatul de care era îndrăgostită de mai bine de doi ani era căsătorit şi avea doi copii. "Din această cauză s-a îmbătat aşa de crunt. A băut în barul Nuca din centrul Clujului. Când a plecat, era atât de beată încât şi-a uitat poşeta şi nu îşi mai găsea telefonul", spune o sursă judiciară. O noapte de pomină Miercuri seara, după ce a petrecut în clubul Diesel din Cluj Napoca, ruptă de beată, Yannina Oltean s-a urcat la volanul maşinii sale, un BMW Z4, şi a pornit într-o cursă nebunească fără a avea o destinaţie anume.

Ultimele Stiri
abonare newsletter