Actualitate

Șefii Polivalentei caută scuze sub tribună și riscă să scoată sala din circuitele sportive internaționale

Raportul preliminar al accidentului din 12 martie invocă o problemă de planeitate. Surse sportive au explicat că podeaua a fost verificată înaintea meciului Simonei Halep și era corespunzătoare. Discuțiile despre viciile de planeitate ar putea exclude Polivalenta din calendarul meciurilor internaționale, unde criteriile sunt extrem de stricte.

Actualitate

I-am prins cu minciuna!

Reprezentanţii Sălii Polivalente au minţit când au spus că au sesizat încă din 2015 probleme la funcţionarea tribunei retractabile. Reprezentanţii constructorului spun că documentul a fost făcut în 4 martie 2016.

Actualitate

Brambureala, dezinteresul, incompetenţa şi lăcomia - cauzele accidentului de la Sala Polivalentă. Ce spun rezultatele "anchetei" şi care e ADEVĂRUL din spatele vorbăriei goale a politrucilor municipalităţii? - GALERIE FOTO

Sala Polivalentă este condusă de incompetenţi care deşi ştiau din august 2015, potrivit propriilor declaraţii, că sunt probleme, n-au făcut nimic să se preîntâmpine un accident: să insiste să se remedieze problema sau să închidă tribuna mobilă.


abonare newsletter
banners