Actualitate

Mafia pădurilor nu iartă și nu uită! Un pădurar, denunţător în cazul lui Traian Mariş, a fost dat în judecată de ROMSILVA

După ce au denunțat fapte grave de corupție comise de șeful Direcției Romsilva Cluj, Traian Mariș, doi pădurari au văzut pe pielea lor cum se răzbună sistemul. Pădurarii Voicu Tomoș (foto) și Călin Bâlc au fost dați afară și pe deasupra acum au fost dați acum în judecată de Romsilva și obligați să plătească zeci de mii de lei daune.

Actualitate

Mafia transpartinică a pădurilor clujene

Din stenogramele aflate la dosarul ”Mafia pădurilor” în baza căruia a fost condamnat Traian Mariş, fostul şef al Direcţiei Silvice Cluj, reiese că mafia lemnului este transpartinică şi că la fiecare schimbare a puterii politice începe o ”horă” a pădurarilor, mutaţi de pe un ocol silvic pe altul, pentru a face loc acoliţilor partidului de la putere. Stenogramele scot la iveală un nume despre ale cărui relaţii cu mafia pădurilor presa a mai scris: Ioan Oleleu.

Actualitate

Cum ajungea ȘPAGA în buzunarul şefului de la Direcţia Silvică Cluj?

Magistraţii Curţii de Apel au respins, miercuri, recursul avocaţilor lui Traian Mariş, şeful Direcţiei Silvice Cluj, împotriva măsurii de arest preventiv dată de Tribunalul Cluj, astfel că acesta va rămâne după gratii. Avocaţii lui Traian Mariş  au declarat în faţa instanţei că declaraţiile martorilor sunt contradictorii şi în plus nu există probe care să demonstreze că Mariş a cerut bani pentru a-i menţine pe pădurari în funcţie.
abonare newsletter
banners