Actualitate

Răzbunare! Denunţătorii “Mafiei Pădurilor” au fost “executaţi”

Pădurarii care l-au reclamat la DNA pe șeful Direcției Silvice Cluj au fost dați afară. Ca învățătură de minte, în același mod au fost „executate” și rudele lor.

În aprilie 2013, DNA Cluj anunţa că şeful Direcţiei Silvice Cluj, liberalul Traian Mariş, a fost prins în flagrant în timp ce primea de la doi pădurari suma de 10.000 de lei, pentru a nu-i schimba din funcţii. În cererea de arestare se arăta că Traian Mariș ceruse în mod repetat de la subordonați sume de bani, de ordinul zecilor de mii de euro.

Cei doi denunţători care au avut curajul să demaşte mafia din Direcţia Silvică Cluj nu au crezut nicio clipă că peste câteva luni, ei şi familiile lor vor avea de suferit şi vor fi daţi afară, scrie evz.ro.


Pădurarul Voicu Tomoş spune că la câteva zile de la arestarea lui Mariş a fost abordat de un superior și întrebat de ce a făcut denunțul. La scurt timp, Direcția Silvică a ordonat un control la cantonul lui Tomoș, unde ar fi găsit lipsuri. A fost dat afară.

Al doilea pădurar, Călin Bâlc, era șef de district. I s-a reproșat că a gestionat prost niște documente cu regim special. Nimic concret. Odată cu el a fost dat afară și tatăl său, Ioan Bâlc, cu o vechime de zeci de ani de muncă. Şeful Direcţiei Silvice Cluj, Dorel Oros, declară că toate concedierile au fost corecte, motivate de lipsuri în gestiune.


Mai multe despre acest subiect puteţi citi AICI.

abonare newsletter