Administrație

Ce spune primarul Emil Boc despre blocurile care se ridică pe Brâncuși, zonă unde autorizațiile sunt suspendate? „Omorâm Clujul definitiv”

sursă foto monitorulcj.ro
Două blocuri a câte cinci etaje plus un etaj retras se vor construi pe strada Constantin Brâncuși, acolo unde primarul Emil Boc spunea că autorizațiile de construire au fost suspendate. Acum, edilul explică de ce aceste proiecte primesc undă verde, pe lângă faptul că cei care vor să construiască trebuie să cedeze gratuit o bucată de teren pentru lărgirea străzii.

Administrație

Sunt sau nu suspendate autorizațiile de construire pe Constantin Brâncuși? Alte două blocuri a câte 5 etaje „răsar” în zonă

Două blocuri a câte cinci etaje plus un etaj retras se vor construi pe strada Constantin Brâncuși, acolo unde primarul Emil Boc spunea că autorizațiile de construire au fost suspendate. Pentru a primi undă verde de la primărie, cei care vor să construiască trebuie să cedeze gratuit o bucată de teren pentru lărgirea străzii.

Administrație

Autorizații de construire suspendate pe Brâncuși. Boc: „Cineva trebuie să aibă curajul să zică «nu, până aici, stop»”

De mai bine de jumătate de an, autorizațiile de construire pe strada Constantin Brâncuși din Gheorgheni au fost suspendate de Primăria Cluj-Napoca. Invitat la o emisiune radio și întrebat când se va da drumul construcțiilor în zonă, primarul Emil Boc a spus că „așa nu se mai poate continua” chiar dacă în presă „apar articole plătite contra mea”.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners