Actualitate

Un tânăr din Cluj face filmulețe educaționale în care abordează „subiectele pe care le discută oamenii mari, explicate pe înțelesul celor mici”

Tavi Caldarari - Mr. Memo
Octavian (Tavi) Caldarari, tânărul care s-a remarcat deja prin personajele Mimo Poetul și Clovnul Copăcel, cărora le-a dat viață, a venit cu un nou personaj, de data aceasta puțin mai serios, dar pe placul celor mici: Mr. Memo. Memo ia subiectele pe care le discută oamenii mari și le explică pe înțelesul celor mici în filmulețe educative de câteva minute.


Actualitate

Membrii grupului „Marșul speranței” sunt dezamăgiți de știrile false care au apărut în presă

Sursă foto: vice.com
Mai mulţi clujeni au pornit în urmă cu 9 zile, pe jos, în şir indian, în ”Marşul speranţei”, în care şi-au propus să străbată 40 de kilometri pe zi pentru a participa în 20 ianuarie la Bucureşti la un miting faţă de modificările la Legile justiţiei. Aventura lor a ajuns în acest weekend la final și cu toate că se bucură că au fost susținuți de mii de români, sunt dezamăgiți de unele acuzații care au apărut în presă.


Actualitate

Facebook a început şi în România campania împotriva ştirilor false

Facebook a declanşat şi în România campania anunţată de ceva vreme de combatere a distribuitorilor de ştiri false prin intermediul reţelei sale sociale. Mai multe astfel de pagini şi comunităţi româneşti care trimiteau linkuri către pagini cu informaţii false, dezinformări, teorii ale conspiraţiei etc au descoperit astăzi că au reach zero sau aproape zero.


Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners