Externe

Atenționare de călătorie în Spania! Mai multe zboruri au fost blocate după ce însoţitorii de zbor au intrat în grevă

MAE a emis o atenționare de călătorie în Spania pentru cetățenii români. Mai multe organizaţii sindicale au anunţat o grevă a însoţitorilor de zbor ai companiei aeriene Iberia Express.

MAE a emis o atenționare de călătorie în Spania pentru cetățenii români/ Foto: pixabay.com MAE a emis o atenționare de călătorie în Spania pentru cetățenii români/ Foto: pixabay.com

 

 


Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească înspre şi dinspre Spania pe cale aeriană că mai multe organizaţii sindicale au anunţat o grevă a însoţitorilor de zbor ai companiei aeriene Iberia Express în perioada 28 august - 6 septembrie, ceea ce va genera blocaje ale curselor operate de companie.

 


Pentru prevenirea unor situaţii neplăcute pe durata călătoriei în străinătate, MAE le recomandă cetăţenilor români interesaţi să se informeze din timp cu privire la situaţia zborurilor contractate, consultând pagina web sau contactând direct operatorul de zbor.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al Românei la Madrid: +34917344004, apelul fiind redirecţionat către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluat de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.


 

CITEȘTE ȘI:

Pasagerii unui zbor Wizz Air spre Barcelona au ajuns la Valencia din cauza furtunii. Acuză compania că nu le-a asigurat transferul, nici condiții de așteptare

Grevă și avioane ținute la sol? Conducerea TAROM nu acceptă solicitările sindicaliștilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter