Actualitate

Încă trei zile pentru depunerea cererii de finanţare a proiectului privind transportul intermodal. CJ Cluj nu a rezolvat problema asocierii

Consilierul judeţean Mihai Seplecan solicită rezolvarea Asocierii în vederea depunerii cererii de finanțare a proiectului “Dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri și marfă la Aeroportul Avram Iancu, având în vedere că termenul de depunere al proiectului este 26 februarie 2015.

Actualitate

Un nou sabotaj marca Consiliul Judeţean Cluj? Aeroportul riscă să piardă o platformă de parcare pentru aeronave

Nici bine nu a trecut scandalul iscat de Consiliului Judeţean Cluj legat de refuzul asocierii cu aeroportul în vederea atragerii de fonduri europene pentru construirea terminalului intermodal, că un alt “act de sabotaj” la adresa aeroportului a ieşit la iveală. Aeroportul Internaţional Cluj este pe punctul de a pierde o suprafaţă mare de teren destinată parcării avioanelor din vina Consiliului Judeţean Cluj.

Actualitate

BĂTAIE DE JOC marca CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ: Conducerea instituţiei a ignorat dezbaterea despre transportul intermodal

Nimeni din conducerea Consiliului Judeţean Cluj nu şi-a făcut apariţia la dezbaterea organizată de Aeroportul Internaţiol Cluj legat de tranportul intermodal. Vakar Istvan, Ioan Oleleu, Mariana Raţiu, Simona Gaci sau arhitectul Sanda Oltean au refuzat să dea ochii cu conducerea aeroportului după ce Monitorul de Cluj a publicat că CJ Cluj refuză să semneze o asociere pentru atragerea de fonduri eruopene în vederea implementării transportului intermodal.

Actualitate

Ordin de la Rus: Faceţi terminalul intermodal

După ce Monitorul de Cluj a relatat săptămâna trecută despre faptul că reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj continuă sabotarea Aeroportului Internaţional Cluj prin refuzul de a se asocia cu acesta în vederea atragerii de fonduri europene pentru construirea terminalului intermodal, ministrul Transporturilor Ioan Rus i-a transmis vicepreşedintelui CJ Cluj Ioan Oleleu să semneze asocierea.

Actualitate

CJ Cluj continuă sabotarea aeroportului şi îi aduce prejudicii de 70 milioane euro

Conducerea Consiliului Judeţean Cluj continuă sabotarea Aeroportului Internaţional Cluj prin refuzul de a se asocia cu acesta în vederea atragerii de fonduri europene pentru construirea terminalului intermodal. Directorul aeroportului atrage atenţia că întârzierea constituirii asocierii aduce judeţului Cluj prejudicii de 70 de milioane de euro, creând avantaje judeţului Mureş şi implicit Aeroportului Transilvania Târgu Mureş.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners