Actualitate

Se apropie ANI de unii funcţionari din Consiliul Judeţean Cluj?

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constat starea de incompatibilitate în care s-a aflat un director executiv din cadrul Agenţiei Mediului Caraş-Severin care a exercitat simultan şi funcţia de manager în cadrul unui proiect derulat din fonduri europene. Speţa pare trasă la indigo şi se poate aplica oricând şi unor funcţionari publici cu funcţii de conducere din Consiliul Judeţean (CJ) Cluj. De altfel, unii funcţionari din CJ Cluj sunt deja în vizorul Agenţiei de Integritate.

Actualitate

Repetenţi pe linie. Clujeni, cu aceste PROIECTE RATATE politicienii vă cer(şesc) din nou voturile

Au trecut patru ani şi, peste o lună, aceiaşi politicieni din Consiliul Judeţean Cluj vor (re)veni în faţa alegătorilor să se laude cu realizările mandatului precedent. În realitate, niciunul dintre obiectivele de investiţii cu care mai marii judeţului se lăudau în campania din 2012 nu au fost finalizate. Nici măcar cele începute în urmă cu 8 ani, când preşedinte al Consiliului Judeţean era actualul candidat al PNL, Alin Tişe.

Actualitate

Patru preşedinţi în patru ani

Dacă în mod normal un primar sau un preşedinte de consiliu judeţean se alege pentru un mandat de patru ani, la Cluj-Napoca am asistat la o performanţă greu de egalat pentru orice administraţie publică din România: patru preşedinţi în patru ani. Lupta pentru putere a fost mai aprigă decât niciodată, în timp ce marile proiecte ale judeţului zac închise în sertare fără ca nimeni să se atingă de ele.

Economie

FOTO Cluj: De la fermier sau şomer la asistent manager şi antreprenor

Locuitorii mai multor sate din judeţul Cluj s-au transformat peste noapte din agricultori sau şomeri în antreprenori, după ce au absolvit un curs finanţat din fonduri europene. Oamenii spun că datorită acestor cursuri şi-au găsit un loc de muncă la oraş sau şi-au dezvoltat propriile afaceri.
abonare newsletter
banners