Actualitate

A gătit pentru Prinţul William şi Rihanna, iar acum găteşte pentru clujeni. Tânărul care a adus pizza autentică din Italia în oraşul de pe Someş - GALERIE FOTO

A lucrat în restaurante celebre din Milano sau Londra, frecventate de cele mai în vogă vedete ale momentului, Prinţul William, Rihanna sau Tom Cruise, dar cu toate acestea a lăsat jobul de bucătar pentru o pizzerie în Cluj-Napoca. A văzut aici o posibilitate de afacere şi vrea să îi determine pe români să nu mai fie reticenţi când vine vorba de nou la mâncare.


Actualitate

Prinţul George a făcut primii săi pași în public - FOTO

Prinţul George a fost fotografiat mergând, cu ajutorul mamei sale, ducesa de Cambridge. Primii paşi făcuţi de moştenitorul tronului britanic într-un spaţiu public au fost surprinşi duminică, 15 iunie 2014, la un meci de polo în scop caritabil, în care prinţii William şi Harry au jucat în echipe adverse.


Actualitate

DISCURS înduioșător al reginei Elisabeth de Crăciun

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a vorbit, în discursul difuzat de Crăciun, despre speranţa pe care a adus-o naşterea prinţului George, despre importanţa valorilor tradiţionale, precum şi despre împlinirea a 60 de ani de la încoronarea sa şi despre rolul Commonwealth.Actualitate

GALERIE FOTO: "Botezul regal" al prinţului George

Prinţul George, în vârstă de trei luni, a fost botezat miercuri, cu apă din râul Iordan, la Capela Regală de la Palatul Saint James din Londra, în cadrul unei ceremonii la care au participat doar 22 de invitaţi, printre care s-au aflat şi cei şapte naşi şi naşe ai bebeluşului.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners