Actualitate

Tişe îşi impresionează votanţii pe Facebook? “Nu vom abandona dezvoltarea aeroportului”! Declaraţiile preşedintelui Consiliului Judeţean care demonstrează contrariul

Se apropie alegerile locale, iar politicienii Clujului iau cu asalt Facebook-ul unde se laudă, fără a fi deranjaţi sau întrerupţi de nimeni, în faţa viitorilor votanţi. Un astfel de exemplu este şi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe. “Tu ştii cum se dezvoltă judeţul” este sloganul sub care Tişe încearcă să îi impresioneze pe alegătorii Clujului.

Actualitate

În cât timp vom zbura direct de pe Aeroportul Cluj spre SUA

Aeroportul din Cluj, al doilea din ţară, operează în prezent zboruri către 43 de destinaţii spre 20 de ţări din Europa şi Orientul Mijlociu, fiind conectat la marile hub-uri europene. Cu un trafic de pasageri mereu în creştere - pentru 2017 se estimează un trafic de 3 milioane de pasageri - întrebarea de pe buzele tuturor este când vor fi disponibile zboruri directe Cluj-SUA.


Actualitate

Strategia de dezvoltare a Aeroportului Cluj poate ateriza în siguranță doar pe o pistă mai lungă!

După ce în 2016 l-a tăiat de tot de pe lista finanţărilor, Consiliul Judeţean Cluj se laudă că are o strategie în ceea ce priveşte dezvoltarea aeroportului. Se asociază cu Administraţia Bazinală de Apă Someş Tisa pentru a “grăbi” devierea Someşului în vederea prelungirii pistei. Ţinta celor două instituţii: să devieze 4 kilometri din Someş în 5 ani, proiect care ar fi trebuit finalizat încă de anul trecut.
abonare newsletter
banners