Monitorul Cartierelor

Reclame da, vizibilitate ba – partea II

Pe strada Dorobanţilor din cartierul Mărăşti este amplasat lângă trecerea de pietoni un panou publicitar. Clujenii reclamă faptul că vizibilitatea şoferilor este redusă şi îi cer primarului Emil Boc să elimine panoul.

Politică

ILEGAL şi IMORAL: PSD Cluj, campanie electorală în BISERICĂ. GALERIE FOTO

După episodul autostrăzii de campanie când PSD Cluj, împreună cu Guvernul Ponta, au inaugurat mai mulţi kilometri de autostradă decât există în realitate în România, reprezentanţii social-democraţilor clujeni recidivează. Pe principiul „câinii latră, caravana trece”, şefii PSD Cluj s-au reorientat şi îşi fac campanie electorală pe față în bisericile din judeţul Cluj.

Politică

În Floreşti, autostrada de campanie PSD Cluj a fost DATĂ JOS. Primarul liberal Horia Şulea: Nu am nicio obligaţie faţă de ei

PSD Cluj a montat două panouri publicitare la intrarea în Cluj-Napoca prin care îi informează pe şoferi că "Guvernul Ponta a inaugurat 280 de km de autostradă". În realitate, în ultimii doi ani s-au dat în folosinţă în România doar 258 de kilometri de autostrăzi. PSD Cluj a montat un asemenea panou şi la intrarea în Floreşti, dar a fost înlăturat imediat din dispoziţia primarului liberal Horia Şulea.


Politică

Şova visează la 300 de kilometri de autostradă, în contradicţie cu PSD Cluj

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, a ţinut să precizeze joi, pe blogui său, că în 2012 şi 2013 au fost inauguraţi 230 de kilometri de autostradă. Numărătoarea lui contrazice socotelile făcute de colegii săi de la PSD Cluj care s-au grăbit să posteze pe marginea drumurilor din judeţ pancarte pe care scria că Guvernul Ponta a inaugurat 280 de km de autostradă.


abonare newsletter
banners