Politică

Boc, iritat de lăudăroşenia PSD-ului în ceea ce priveşte construcţia de autostrăzi: Să înceteze să se mai laude cu ce am făcut eu

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, joi, despre panourile instalate de PSD Cluj prin care îi informează pe şoferi că "Guvernul Ponta a inaugurat 280 de km de autostradă", că este timpul ca social democraţii să înceteze să se mai laude cu proiectele altora.

sursa foto: gandul.info sursa foto: gandul.info

„Să înceteze să se mai laude cu ce am făcut eu, ar fi cazul să mai facă şi ei ceva, cam asta-i concluzia”, s-a limitat Boc să spună.

"Drum Bun! Guvernul Ponta a inaugurat 280 de km de autostradă, 153 în Transilvania", sunt informaţi  şoferii care ajung la Cluj-Napoca. Mesajul, scris pe fond roşu, apare pe o pancartă cu sigla PSD ce tronează la marginea drumului şi reprezintă, după cum spun oficialii partidului contactaţi de gândul, "o perspectivă" a celor pregătite de Guvernul Ponta pentru români.


Guvernele Ponta au tăiat din mai 2012 şi până la finalul lui 2013, panglici pentru mai multe autostrăzi şi centuri cu regim de autostradă, dar PSD se laudă cu mai mulţi kilometri de drum decât au fost construiţi de fapt.

Practic, lungimea totală a autostrăzilor inaugurate pe parcursul ultimilor doi ani este mai mică de 260 de kilometri, potrivit calculelor gândul realizate pe baza datelor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), deci cu zeci de kilometri în minus faţă de cifra anunţată pe afişul electoral.

abonare newsletter