Sănătate

Un tânăr a murit cu zile chiar în ziua externării dintr-un spital din Cluj-Napoca! Răspunde cineva pentru viața colegului nostru Dan Porcuțan, oprită la 30 de ani?

A venit în orașul de pe Someș pentru a-și urma pasiunile – sportul, fotografia, ciclismul – și s-a întors acasă între patru scânduri. A ales să se interneze într-un spital de stat, punându-și toată încrederea în doctorii din orașul de cinci stele și într-un sistem medical clujean lăudat până la Dumnezeu și înapoi. „Credeam că la Cluj medicii sunt mai pricepuți”, spunea, la înmormântarea lui Dan Porcuțan, preotul Teodor Giosan din Câmpulung Moldovenesc.Actualitate

Părinţii fetiţei decedate în urma unei entorse spun că se încearcă “muşamalizarea” cazului

Părinţii micuţei Antonia, fetiţa de patru ani din Năsăud care în luna ianuarie a anului trecut a murit într-un spital din Cluj-Napoca, după ce a fost diagnosticată de mai multe ori în spitalele din Bistriţa cu entorsă la un picior, sunt nemulţumiţi de decizia recent luată de Colegiul Medicilor Bistriţa-Năsăud, de a scoate personalul medical care s-a ocupat de pacientă de sub acuzaţia de malpraxis.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners