Actualitate

Judecătorii au decis: Ştefan Cadar, arestat preventiv pentru 30 de zile. Olezia Cadar şi Daniela Dobrilă, arestate la domiciliu

După audieri maraton care au durat mai bine patru ore, judecătorii Tribunalului Cluj au decis ca omul de afaceri Ştefan Cadar, asociat la firma de transport Fany, care fusese reţinut de DNA pentru mai multe fapte de corupţie, să fie arestat p preventiv pentru 30 de zile, iar soţia sa, Olezia Cadar, şi directorul Direcţiei Licenţe din cadrul Autorităţii Rutiere Române (ARR) Bucureşti, Daniela Dobrilă, au primit măsura arestului la domiciliu.

Actualitate

Emil Boc, anunţ important pe Facebook

„CTP intră în Florești - proiectul extinderii transportului în comun în Zona Metropolitană Cluj capătă contur”, este mesajul primarului Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

Actualitate

Uioreanu: „Dragă RATUC, nu eşti în stare să deserveşti 5500 de oameni, dar vrei să deserveşti zona metropolitană?”

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat, joi, că va impune o serie de măsuri firmelor care vor câştiga licitaţia pentru transportul judeţean în legătură cu frecvenţa curselor şi a numărului de staţii, întrebându-se totodată dacă RATUC nu este în stare să deservească populaţia care lucrează în parcurile industriale Tetarom, cum va deservi o zonă metropolitană.


abonare newsletter
banners