Actualitate

Licitaţia pentru transportul de persoane în judeţ, viciată de o eroare umană

Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj din decembrie 2013 a fost apreciată ca nelegală. Conducerea Prefecturii Cluj anunţă că s-a solicitat instanţei anularea parţială a acelei hotărâri.

“Acţiunea face obiectul dosarului nr.1372/117/2014 aflat pe rol la Tribunalul Cluj, înregistrată la data de 10 martie 2014. Motivul care a stat la baza formulării acţiunii este faptul că atribuirea licenţelor de traseu s-a realizat în mod nelegal deoarece, urmare a unei erori umane la momentul introducerii datelor în sistemul electronic o parte din trasee (un număr de 43) s-au atribuit fără a se ţine cont de grupele de trasee, ele fiind atribuite ca individuale”, se arată într-o informare a Prefecturii.

În informare mai este precizat faptul că în urma acestei erori rezultatele licitaţiei au fost viciate, ele fiind afişate pe trasee independente şi nu pe grupe de trasee, punctajele fiind calculate pe trasee. Vicierea procedurii de licitaţie atrage nelegalitatea atât a procesului verbal a Comisiei Paritare cât şi a HCJ nr 424/2013.


Prin Hotărârea nr. 424 din 23.12.2013, Consiliul Judeţean Cluj a aprobat atribuirea licenţelor de traseu pentru traseele cuprinse în programul de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean pentru anii 2014-2019.

Ultimele Stiri
abonare newsletter