Politică

Ministrul Ioan Rus despre românii din străinătate: Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă

Cu două zile înainte de moţiunea de cenzură care vizează votul românilor din diaspora, Rus încearcă să-i aducă pe muncitori în țară. Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat la o emisiune la Digi 24, în contextul în care vorbea despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia muncind în construcţii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, că ”de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă”. Ulterior, ministrul Ioan Rus şi-a cerut scuze.Politică

Promisiuni târzii. “Casele din Mihai Viteazu nu vor mai fi afectate de utilajele care lucrează la autostradă”

Deputatul PNL de Cluj, Elena Uioreanu, susţine că a obţinut mai multe promisiuni de la Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, pentru ca gospodăriile oamenilor din comuna Mihai Viteazu să nu mai fie afectate de utilajele și camioanele grele care lucrează la autostradă. Potrivit lui Rus, de azi înainte, camioanele vor utiliza drumurile naționale.

Actualitate

A1, un etern șantier

Interesele politice au stat mai presus de interesul public. Ce au de spus proiectanții, constructorii și diriginții de șantier care s-au implicat în acest proiect?


Actualitate

Băsescu vorbeşte despre penibilii de la Ministerul Transporturilor

Traian Băsescu se întreabă, într-o postare pe Facebook, dacă "penibilii de la transporturi" nu ar putea fi un subiect la consultările din 20 aprilie dintre preşedintele Klaus Iohannis şi partidele politice, explicând că România are un Masterplan pentru construcţia de autostrăzi încă din 1999.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners