Actualitate

Clujenii, așteptați la Operă, la o repetiție deschisă

La sfârșitul acestei săptămâni, Opera din Cluj se alătură teatrelor lirice ce sărbătoresc „Zilele Europene ale Operei", sub genericul „Theatre of the World" („Teatrul lumii") și invită publicul clujean la o repetiție a operei „Nabucco" de Giuseppe Verdi.


Actualitate

„Trubadurul” îl readuce la Cluj pe îndrăgitul bariton George Petean

Opera Naţională Română din Cluj-Napoca invită clujenii vineri, 27 februarie, de la ora 18.30, să asiste la spectacolul ”Trubadurul” de Giuseppe Verdi. Evenimentul este onorat de participarea distinsului bariton George Petean, o vedetă a marilor scene lirice internaționale. Distribuția este completată cu eleganță de alte două nume sonore: tenorul Hector Lopez și soprana Carmen Gurban.

Actualitate

Opera Rigoletto de Giuseppe Verdi pe scena Operei din Cluj

Opera Națională Română din Cluj-Napoca invită iubitorii de operă clujeni vineri, 13 februarie, ora 18.30, la spectacolul extraordinar Rigoletto de Giuseppe Verdi. Invitaţii speciali ai eveneimentului sunt soprana Diana Țugui și tenorul Cosmin Ifrim.

Actualitate

“La Traviata” emoţionează teatrul liric clujean

Una dintre cele mai emoţionante poveşti de dragoste ale tuturor timpurilor va fi pusă în scenă, în cadrul unui unui spectacol inegalabil “La Traviata”, de Giuseppe Verdi, care va avea loc duminică, la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca.


abonare newsletter
banners