Sănătate

Cum faci alegerea corectă între un antiperspirant și un deodorant (P)

Transpirația este un proces natural prin care eliminăm excesul de căldură din corp, însă în mod cert mirosul neplăcut și urmele de transpirație nu sunt ceea ce ne dorim. Pentru a face față transpirației pe durata întregii zile și pentru a emana un miros plăcut, alegerea unui produsul potrivit te poate ajuta să te simți fresh în orice moment al zilei.


Sănătate

Mituri și adevăruri despre Vitamina C (P)

Tenul este expus constant radiațiilor UV, poluării, prafului și stresului cotidian, factori care determină îmbătrânirea tenului, cunoscuți și sub termenul de radicali liberi. Efectele lor nocive pot fi contracarate cu ajutorul antioxidanților, iar Vitamina C este soluția ideală.

Sănătate

Mai multe produse = mai multă îngrijire pentru tenul meu? (P)

Auzim tot mai des în ultimii ani despre ingediente-vedetă. Știm cu toții că acidul hialuronic „oprește un pic timpul în loc” pentru tenul nostru sau că niacinamida uniformizează aspectul tenului și reduce porii. Că AHA, folosit corect, oferă acea exfoliere care dă pielii aspect fin și curățare în profunzime. Dar cum se folosesc în mod corect produsele care integrează aceste ingrediente?


abonare newsletter
banners