Actualitate

“Dacă acest Guvern nu va avea succes înseamnă că va trebui să lucrăm la pregătirea intelectuală a celor care se duc în politică”

Foto Saul Pop
La invitaţia rectoratului Universităţii Babeş-Bolyai şi cu ocazia meciurilor de tenis din cadrul Fed Cup, fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a vizitat sâmbătă Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Cu această ocazie, rectorul UBB, Ioan Aurel Pop, a trecut în revistă realizările instituţiei pe care o conduce.

Actualitate

Gafa făcută de Gabriela Szabo la celebrarea celor 145 de existenţă a USAMV Cluj

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a celebrat joi 145 de ani de existență. La eveniment au participat nu mai puţin de trei miniştri ai Guvernului Ponta, autorităţi locale şi judeţene, dar şi membri ai comunităţii academice şi universitare din Cluj. Prezentă la eveniment, Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului a comis o gafă.

Sport

Szabo: „Ora de sport trebuie reinventată”

Fosta atletă, actualul ministru al Tineretului și Sporturilor, Gabriela Szabo promite, pe viitor, o dezvoltare pe două paliere importante pentru sportul românesc, cel al sportului de masă și cel al sportului de performanță.

Sport

Campionii României la baschet 3x3 au fost premiați

Premierul Victor Ponta i-a premiat, miercuri, la Palatul Victoria, pe membrii echipei masculine de baschet a României câștigătoare a primei ediții a Campionatului European de baschet 3X3.


abonare newsletter
banners