Actualitate

Cine aglomerează Clujul? 20.000 navetişti/zi. Cei mai mulţi vin din Floreşti, Baciu şi Apahida. “Fără Cluj-Napoca, judeţul s-ar prăbuşi”

Peste 20.000 de persoane fac zilnic naveta din judeţ în municipiul Cluj-Napoca, iar cei mai mulţi provin din comunele Floreşti, Baciu şi Apahida, arată un studiu al Facultăţii de Geografie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai. Studiul mai arată şi faptul că fără municipiul Cluj-Napoca economia judeţului s-ar prăbuşi dacă avem în vedere că aproape 80% din populaţie lucrează în oraşul de pe Someş.

Actualitate

Drama unei studente din Cluj care a suferit un accident în SUA. Tânăra are nevoie de ajutorul nostru

Andreea Beatrice Roman
Mai mulți studenți din cadrul Universității Babeș Bolyai (UBB) Cluj s-au mobilizat în vederea adunării de fonduri pentru colega lor, Andreea Beatrice Roman care a suferit un accident în SUA, în anul 2014. Tânăra are o situație familială deosebită, a rămas cu sechele psihomotorii severe în urma accidentului din America și din acest motiv acum este internată la o clinică din țară pentru tratament de recuperare. Aflați povestea dramatică a fetei și cum puteți să o ajutați.


Actualitate

“Deschideți porțile Muzeului de Speologie”, strigătul disperat al lui Iosif Viehmann, ultimul discipol în viață al lui Emil Racoviță

Iosif Viehmann, cel mai mare speolog din România a primit joi, titlul de Cetățean de Onoare al județului Cluj. Speologul în vârstă de 88 de ani este singurul cercetător în viaţă al Institutului de Speologie din Cluj care l-a cunoscut personal pe Emil Racoviță, întemeietorul biospeologiei şi care, de altfel, i-a şi insuflat acestuia pasiunea


Actualitate

Voluntarii au adunat 150 de saci cu deşeuri din Someş

Studenţii Facultăţii de Geografie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai şi angajaţii Administraţiei Bazinale de Apă Someş-Tisa au igienizat marţi Valea Căpuşului şi râul Someşul Mic, în localitatea Gilău din judeţul Cluj.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners