Politică

Pleacă Irimie Popa din Consiliul Local?

Consilierii locali vor discuta, joi, în şedinţă, despre mandatul de consilier local al lui Irimie Popa Emil (USL), având în vedere că acesta a absentat nemotivat de la patru şedinţe de Consiliu Local. Potrivit legii, absentarea nemotivată de la mai mult de trei şedinţe consecutive aduce de la sine încetarea de drept a mandatului de consilier local.
Actualitate

Decanul FSEGA, Dumitru Matiş, ar putea fi supus unei operaţii

Directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Monica Costin, a declarat că Dumitru Matiş se află internat la Secţia de Terapie Intensivă a Clinicii de Chirurgie nr. I, fiind stabilizat hemodinamic. Potrivit acesteia, medicii vor aştepta cel puţin 48 de ore de la internare, după care vor decide în ce măsură pacientul poate fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Actualitate

IJP Cluj investighează împrejurările în care decanul FSEGA a căzut de la etaj

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Cluj a început o anchetă care va elucida circumstanţele în care decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Dumitru Matiş, a căzut, sâmbătă, de pe clădirea în care locuieşte, sau dacă a fost vorba despre o tentativă de sinucidere.

abonare newsletter
banners