Actualitate

Studenţii clujeni DONEAZĂ sânge pentru decanul FSEGA, Dumitru Matiş

<div id="yui_3_7_2_1_1361264003560_2666" style="text-align:justify;"><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/19/04 donare de sange_rl11.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Potrivit unui mesaj care a circulat dumincă seara pe grupurile de comunicare ale Facultăţii de Stiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA), Dumitru Matiş, decanul acestei facultăţi, are nevoie de donaţii de sânge, starea acestuia fiind destul de critică. </strong>

Dumitru Matiş, decanul FSEGA, a încercat să se sinucidă sâmbătă dimineaţa, aruncându-se de la 7 metri înălţime, de pe o clădire. Sâmbătă noaptea acesta a suferit un infarct, starea lui agravându-se.
“Vă adresăm pe această cale rugămintea de a face un act umanitar pentru domnul profesor Dumitru Matiş. Situaţia medicală în care se află domnul profesor necesită transfuzii de sânge. În acest sens, este nevoie să donăm cât mai mult sânge la Centrul de Transfuzie Sangvină din Cluj-Napoca, se arată în mesajul studenţilor. Trebuie neapărat să menţionaţi că donarea de sânge este pentru domnul profesor Dumitru Matiş, internat la Clinica Chirurgie I. Cupoanele pe care le primiţi ca dovadă a donării de sânge vor fi colectate de secretara Vasilica Todoruţ, pentru ca mai apoi, să fie depuse la clinică, astfel încât, dacă sunt necesare noi transfuzii, profesorul Matiş să aibă prioritate. Donarea de sânge se poate face începând cu ziua de luni, 18 februarie. Nu contează grupa de sânge a donatorului”, se arată în mesajul studenţilor de la FSEGA.

Citeşte şi:

Decanul de la FSEGA, Dumitru Matiş, a suferit un INFARCT
Decanul FSEGA, Dumitru Matiş, ar putea fi supus unei operaţii

Etichete: dumitru matis
abonare newsletter