Actualitate

Cât îi costă pe clujeni deplasările angajaților Consiliului Județean la târgurile de turism din Europa

Recent întorși de la Târgul de Turism de la Paris, angajații consiliului Județean Cluj se pregătesc să plece către o nouă destinație: Târgul de Turism de la Milano. Ca să se asigure că au cele mai bune condiții de transport și cazare, instituția nu se sfiește să scoată bani grei din buzunar să le asigure tot confortul: cazare în zona centrală și internet nelimitat și gratuit. Până și transportul public le este decontat.

Actualitate

APIA Cluj, moşia politicienilor

Gheorghe Vuşcan, Daniel Constantin şi Adrian Zaharia la inaugrarea APIA Mociu
“Specialiştii” angajaţi de actualul director Adrian Zaharia la APIA Cluj nu ştiu diferenţa între teren arabil şi teren agricol, la secretariat erau angajate patru PFA-uri, iar subprefectul susţinut de PSD Dan Codrean a fost angajat să stea.

Actualitate

Raiul pe Pământ se numeşte RAADPP Cluj

Contract colectiv de munca RAADPP Cluj
Angajaţii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Pubic şi Privat (RAADPP) a judeţului Cluj din subordinea Consiliului Judeţean Cluj se bucură de avantaje pe care nici comuniştii nu le-au visat vreodată: concedii plătite suplimentar, “odihnă” decontată pentru ei şi familiile lor, inclusiv în străinătate.

Actualitate

BĂTAIE DE JOC pe BANII STATULUI!

Patronii firmei Fany, care au mituit-o pe directoarea de la Autoritatea Rutieră Română pentru a câștiga cele mai bune trasee din Cluj, au reuşit să obțină 1, 7 milioane de lei de la stat.


Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners