Actualitate

Cât îi costă pe clujeni deplasările angajaților Consiliului Județean la târgurile de turism din Europa

Recent întorși de la Târgul de Turism de la Paris, angajații consiliului Județean Cluj se pregătesc să plece către o nouă destinație: Târgul de Turism de la Milano. Ca să se asigure că au cele mai bune condiții de transport și cazare, instituția nu se sfiește să scoată bani grei din buzunar să le asigure tot confortul: cazare în zona centrală și internet nelimitat și gratuit. Până și transportul public le este decontat.

Consiliul Județean a publicat două anunțuri pentru a achiziționa servicii de transport aerian și cazare la Târgurile de Turism de la Paris și Milano. Valoarea acestora se ridică la suma de 11.500 de lei fără TVA.

Pentru Târgul de Turism de la Paris Consiliul Județean a plătit 6000 de lei fără TVA pentru transport aerian, servicii de cazare și transport în comun în Paris pentru două persoane. Angajații Consiliului Județean au petrecut 5 nopți la Paris și au solicitat cazare la hoteluri de 3 stele.


"Oferirea de servicii de transport aerian se face cu toate taxele incluse. Cazarea se va face la o distanță de maxim 500 de metri de la o stație de metrou în zona metropolitană, oferirea de acces gratuit și nelimitat la internet în camere, costul cazării va include și costul pentru mic dejun, servicii de transfer la Paris: aeroport  - Paris (transfer dus-întors), servicii transport public Paris perioada 15 martie-20 martie", se precizează în caietul de sarcini.

Promovare prin pliante și mărțișoare

Consiliul Județean Cluj a participat în perioada 16-19 martie la Salonul Mondial de Turism de la Paris, unde angajații au promovat "obiective și atracții turistice prin distribuirea de materiale tiparite și oferirea de mărțișoare celor ce vor vizita standul", potrivit unui comunicat de presă al instituției.


Se pregătește Milano

Pentru Târgul de Turism de la Milano instituția se pregătește să mai scoată 5500 de lei fără TVA pentru aceleași servicii de transport aerian și cazare.

Doi angajați ai Consiliului Județean Cluj vor petrece 4 nopți la Milano în perioada 1 aprilie-5 aprilie.


Potrivit caietului de sarcini, cazarea se va face în regim hotelier de 3 stele și se va face la o distanță aproximativ de 500 de metri de o stație de metrou în zona metropolitană din Milano, se va oferi acces gratuit și nelimitat la internet în cameră. În preț mai intră servicii de transfer dus-întors: aeroport  - centru Milano și retur, precum și decontarea serviciilor de transport public în Milano.

În luna februarie, instituția a mai plătit 3000 de lei fără TVA pentru trei angajați ai Centrului Național de Informare și Promovare Turistică care au participat la Târgul de Turism organizat la Romexpo în Capitală. Cazarea s-a făcut tot la un hotel de 3 stele pentru 4 nopți între 15 și 19 februarie, iar angajații CJ Cluj au cerut ca hotelul să fie în sectorul I. La fel, cei trei au cerut acces gratuit și nelimitat la internet în camere.


În era internetului, cu flyere și semne de carte

În luna februarie, instituția a mai plătit 3000 de lei fără TVA pentru trei angajați ai Centrului Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) care au participat la Târgul de Turism de la Romexpo din Capitală. Cazarea s-a făcut tot la un hotel de 3 stele pentru 4 nopți între 15 și 19 februarie, iar angajații CJ Cluj au cerut ca hotelul să fie în sectorul I. La fel, cei trei au cerut acces gratuit și nelimitat la internet în camere.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de la acea vreme, pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, reprezentanţii CNIPT au prezentat şi promovat cele mai reprezentative obiective şi atracţii turistice din judeţ, distribuind în acest sens pliante tematice, broşuri şi ghiduri turistice, flyere, hărţi turistice, albume, cărţi poştale sau semne de carte. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter