Actualitate

Daniel Don, directorul AJOFM Cluj, a fost trimis în judecată

Procurorii DNA Cluj l-au trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, pe Daniel Don, director executiv al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Cluj la data faptelor, pentru luare de mită şi fals în declaraţii, în formă continuată.

Actualitate

Daniel Don, eliberat din arest şi plasat în arest la domiciliu

Directorul executiv al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj, Daniel Don, va fi eliberat din arestul preventiv şi plasat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de luare de mită şi fals în declaraţii, au decis joi judecătorii de la Curtea de Apel Cluj.
Economie

Sindicaliştii şi patronatele pun la zid Napolact, după decizia firmei de a concedia zeci de angajaţi de la fabrica din Baciu: “Aţi luat o fabrică etalon, un brand, şi acum aţi pus-o la pământ”

sursa foto cotidianul.ro
Olandezii de la compania Friesland Câmpina vor concedia în perioada următoare zeci de anagajaţi de la fabrica Napolact din Baciu. Sindicaliştii acuză că în ultimii şapte ani la conducerea companiei s-au perindat şapte manageri care au dus fabrica spre faliment. Pe de altă parte, patronatele îi acuză pe olandezi că au luat o fabrică etalon, fără concurenţă, pe care acum au distrus-o. „Costurile logistice sunt duble în România decât în alte ţări”, se apără conducerea companiei.
abonare newsletter
banners