Politică

EXCLUSIVITATE: Alianţă cu cuţitele ascunse la spate. Documentul prin care CONSILIERII PDL fac REVOLUȚIE ANTI-SEPLECAN

Consilierii județeni ex-PDL s-au strâns astăzi la Hotel Topaz și au pus pe hârtie toate nemulțumirile la adresa celui pe care nu-l mai vor în fruntea Consiliului Județean: liberalul Mihai Seplecan. Grupul de nemulțumiți - susținuți vocal de fostul șef al instituției, Alin Tișe - au profitat de lipsa din Cluj a lui Mihai Seplecan și i-a trimis o scrisoare preşedintelului Consiliului Judeţean Cluj.

Actualitate

Consilierii PDL, despre creditul de 30 de milioane de euro luat de CJ Cluj: Reprezintă eşecul lui Uioreanu de a aduce bani la Cluj

Liderul consilierilor judeţeni ai PDL, Alexandru Coroian , a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că împrumutul contractat de Consiliul Judeţean Cluj pentru a finanţa unele proiecte europene reprezintă eşecului lui Horea Uioreanu de a aduce bani de la Guvern pentru judeţul Cluj. Acesta consideră că finanţarea acestor proiecte cu bani luaţi împrumut este imorală şi incorectă.

Actualitate

Uioreanu: Nu rezolvam nimic dacă alocam bani pentru introducerea gazului la Huedin

Preşedintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat că reţeaua de alimentare cu gaz a oraşului Huedin este o investiţie importantă, dar dacă ar fi alocat bani problema nu ar fi fost rezolvată, acolo fiind nevoie de sume mai mari. De asemenea, acesta consideră că părăsirea ședinței de către consilierii PDL „poate fi considerată cel mult ca fiind un joc de imagine, în nici un caz drept grijă pentru comunitate”.

Actualitate

Consilierii judeţeni PDL: Ce s-a întâmplat la inaugurarea noii piste a fost o PENIBILITATE

Consilierul judeţean PDL, Alexandru Coroian, a declarat, marţi, într-o conferintă de presă, legat de festivităţile de inaugurare a pistei de 2100 metri a aeroportului clujean, că evenimentul trebuie să fie caracterizat de mai multă demnitate şi bun simţ. „Consilierii judeţeni ai PDL se delimitează de festivitatea deşănţată şi organizarea cruntă legată de darea în folosinţă a pistei de 2100 metri”, a precizat Coroian.Actualitate

Modelul lui Boc privind publicarea achiziţiilor publice pe site-ul primăriei, aplicabil şi pentru Consiliul Judeţean Cluj?

Liderul consilierilor judeţeni ai PDL, Alexandru Coroian, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va iniţia un proiect de hotărâre prin care va cere ca pe site-ul Consiliului Judeţean Cluj să fie publicate toate achiziţiile publice. Modelul a fost preluat de la primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care va publica pe site-ul primăriei toate achizițiile publice.

abonare newsletter
banners