Actualitate

Consilierii județeni, “momiți” cu indemnizații mai mari!

După ce apierdut un proces în urma căruia o hotărâre de consiliu județean a fost declarată nelegală pentru că lipseau două rapoarte ale unor comisii de specialitate, plenul Consiliului Județean va vota miercuri majorarea indemnizațiilor consilierilor județeni.

Actualitate

Mai bine nu şi le-ar completa. Consilierii judeţeni insistă să se facă de râs cu rapoartele lor de activitate

Consilierii judeţeni au exprimări mai proaste decât ale elevilor din clasa I, greşeli de ortografie, dezacorduri, informaţii copy-paste din rapoartele din anii precedenţi. Şi cu toate acestea insistă să se facă de râs an de an completându-şi rapoartele de activitate. Mai bine şi-ar canaliza energia să rezolve proiectele serioase ale judeţului decât să ofere prilej cetăţenilor şi presei să îi ia peste picior.

Actualitate

Topul celor mai bogaţi consilieri judeţeni

Unii vor pleca din Consiliul Judeţean Cluj cu buzunarele pline, în timp ce alţii vor mai sta patru ani în fotoliul de consilier judeţean şi îşi vor mai rotunji veniturile şi aşa consistente.

Actualitate

Repetenţi pe linie. Clujeni, cu aceste PROIECTE RATATE politicienii vă cer(şesc) din nou voturile

Au trecut patru ani şi, peste o lună, aceiaşi politicieni din Consiliul Judeţean Cluj vor (re)veni în faţa alegătorilor să se laude cu realizările mandatului precedent. În realitate, niciunul dintre obiectivele de investiţii cu care mai marii judeţului se lăudau în campania din 2012 nu au fost finalizate. Nici măcar cele începute în urmă cu 8 ani, când preşedinte al Consiliului Judeţean era actualul candidat al PNL, Alin Tişe.
abonare newsletter
banners