Actualitate

VIDEO: Demis Roussos, în concert pentru prima dată la Cluj. Vezi preţul biletelor

Pentru prima dată în Cluj-Napoca, Demis Roussos, artistul care a abordat de-a lungul carierei sale diverse genuri muzicale de la pop la folk şi rock progresiv cu un rafinament vocal deosebit și o discografie impresionantă, va susţine un concert de sărbători la Sala Sporturilor „Horia Demian” în data de 7 decembrie 2013 începând cu ora 19:00.

Actualitate

FOTO: Chris Norman a reunit toate generaţiile la concertul de la Cluj-Napoca

Chris Norman, vocea desprinsă din trupa Smokie, a (în)cântat, marţi seara, alături de formaţia sa, la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Peste 2000 de oameni au cântat şi dansat pe hituri precum "Midnight Lady", "I'll Meet You at Midnight", "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me", "Some Hearts Are Diamonds", dar şi pe alte melodii mai noi, care au oferit publicului o experienţă de neuitat.

Actualitate

Se caută voluntari pentru concertul lui Chris Norman de la Cluj-Napoca

Chris Norman, vocea inconfundabilă a hiturilor Living Next Door to Alice, Stumblin’ In și Midnight Lady, va susține un concert extraordinar la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca în 15 octombrie. Însoțit de trupa sa de muzicieni germani, Chris Norman va cânta atât melodiile care l-au consacrat, cât și piese de pe ultimul său album, There and Back, care va fi lansat în 13 septembrie.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners