Actualitate

Neglijenţă extrem de gravă la Poliţia Cluj: cum au EVADAT 4 deţinuţi PERICULOŞI?

Un lucru este sigur: până în prezent, nu au mai existat cazuri de evadare din arestul IPJ Cluj, cazul de sâmbătă fiind primul de acest gen. La prima vedere, este cel puţin suspect modul cum cei patru deţinuţi au reuşit să evadeze. Conducerea IPJ Cluj nu a oferit până la această oră nicio explicaţie despre cum a fost posibilă această evadare. Să nu uităm că în arestul IPJ Cluj au stat infractori celebri şi foarte periculoşi. Grecul Passaris, un maestru al evadărilor, sau interlopul Gore, să numim doar câţiva.

Actualitate

Un al doilea deţinut a fost prins de poliţişti

Un al doilea deţinut care a evadat din arestul IPJ Cluj sâmbătă după amiaza a fost prins în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Potrivit unor surse din Poliţia Cluj, deţinutul a fost prins în centrul oraşului. El a fost dus în faţa procurorului de caz pentru a fi audiat, au mai spus sursele citate. Căutările poliţiştilor continuă pentru prinderea celorlalţi doi deţinuţi.

Actualitate

UPDATE FOTO 4 DEȚINUȚI au EVADAT din arestul IPJ Cluj. Au rupt un grilaj de fier şi au sărit un zid din beton. Toţi poliţiştii din judeţ sunt în teren

Patru deținuți deosebit de periculoși au evadat sâmbătă după amiaza din arestul IPJ Cluj. Imediat, a fost instituită o alertă în tot judeţul pentru căutarea lor. Toţi poliţiştii din judeţul Cluj s-au mobilizat pentru prinderea lor. De asemenea, s-au organizat filtre pe toate drumurile din judeţ, iar poliţiştii verifică fiecare maşină. IPJ Cluj a făcut public pozele celor patru evadaţi. Cei patru au vârste cuprinse între 16 şi 36 de ani.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners