Actualitate

Perversiuni cu Legea pe Bugetul Consiliului Județean Cluj

Jurnalistul Victor Lungu, redactor al ziarului Academia Caţavencu, consideră că hotărârea prin care s-a votat bugetul Consiliului Judeţean Cluj este lovită de nulitate absolută după ce mai mulţi consilieri judeţeni s-ar fi aflat în incompatibilitate.


Politică

Consiliul Judeţean Cluj are un nou vicepreşedinte

Singurul candidat pentru funcția de vicepreședinte al CJ Cluj, liberalul Călin Tuluc a reușit să strângă, din a doua încercare, numărul necesar de voturi pentru a fi validat. Tuluc îi ia locul lui Horaţiu Cătărig care şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte.


Politică

Înscăunare predictibilă a lui Tuluc la Consiliul Județean Cluj

Consilierii județeni clujeni se întrunesc vineri în ședință pentru a lua act de demisia lui Horațiu Cătărig din funcția de vicepreședinte al forului județean. Acesta a decis să se retragă din funcție în urmă cu aproximativ o lună. De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței figurează și proiectul de hotărâre privind alegerea noului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, vacantat de Cătărig.

Politică

EXCLUSIVITATE: Alianţă cu cuţitele ascunse la spate. Documentul prin care CONSILIERII PDL fac REVOLUȚIE ANTI-SEPLECAN

Consilierii județeni ex-PDL s-au strâns astăzi la Hotel Topaz și au pus pe hârtie toate nemulțumirile la adresa celui pe care nu-l mai vor în fruntea Consiliului Județean: liberalul Mihai Seplecan. Grupul de nemulțumiți - susținuți vocal de fostul șef al instituției, Alin Tișe - au profitat de lipsa din Cluj a lui Mihai Seplecan și i-a trimis o scrisoare preşedintelului Consiliului Judeţean Cluj.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners