Actualitate

Ce câştigă Clujul după anunţul lui Snoop Dogg că vine în Bogata

Snoop Dogg a anunţat că va veni în curând în Bogata, Mureş, după ce zilele trecute a dat check-in în România, din greşeală. Jurnaliştii de la BBC scriu că pentru a ajunge în Bogata celebrul rapper ar urma să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj care se află la o distanţă de o oră şi jumătate de mers cu maşina.

Actualitate

Românii nu mai vor să muncească în Marea Britanie

Tot mai puțini români și bulgari optează să meargă să muncească în Marea Britanie. După anularea la 1 ianuarie restricţiilor impuse pe piaţa muncii celor două state, numărul imigranților a scăzut cu 4.000 faţă ultimul trimestru al anului trecut.Opinii

Jurnaliștii de la BBC, cuceriți de Cluj

Jurnaliștii de la BBC din Lincolnshire au rămas impresionați de România, țară pe care au vizitat-o de curând. Ghidați de Paul, un român plecat de mai mulți ani în Marea Britanie, reporterii au vizitat mai multe sate și orașe din țară, printre care Zalău și Cluj.


Actualitate

Cum ar putea arăta lumea în 2050?

V-aţi întrebat vreodată unde veţi locui voi sau copiii voştri în 2050? Experţii anticipează că până atunci trei sferturi din populaţia lumii va trăi în oraşe. BBC a încercat să afle cum va fi viaţa urbană peste 40 de ani.

Actualitate

BBC se întreabă cât de mare este puterea Bisericii Ortodoxe în România?

Deși religia se estompează în marea majoritate a Europei, în mod evident acest lucru nu se întâmplă în România.La fiecare trei zile o nouă biserică este construită în România, această situație contrastând cu starea de fapt din restul Europei la nivel religios și cu situația economică problematică a acestei țări.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners