Actualitate

Ce câştigă Clujul după anunţul lui Snoop Dogg că vine în Bogata

Snoop Dogg a anunţat că va veni în curând în Bogata, Mureş, după ce zilele trecute a dat check-in în România, din greşeală. Jurnaliştii de la BBC scriu că pentru a ajunge în Bogata celebrul rapper ar urma să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj care se află la o distanţă de o oră şi jumătate de mers cu maşina.

Snoop Dog a aflat de greşeala comisă în urmă cu câteva zile, atunci când a postat pe o reţea de socializare o locaţie greşită şi în acelaşi timp a rămas impresionat de reacţia românilor, care au profitat de ocazie pentru a-l invita pe rapper să viziteze cu adevărat Bogata, Mureş.

Vedeta din America pare să fie încântat de idee şi, într-o nouă postare, le-a promis românilor că va vizita România cât de curând.


„Le strig fanilor mei români, şeful dogg va veni în curând !!! ‪#‎visitbogata”, a scris rapperul american.

Artistul a postat, pe 14 martie, o fotografie pe Instagram şi, pentru a-şi anunţa fanii că a ajuns în Columbia, a vrut să dea check-in în Bogota. Din greşeală, însă, Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureş, o comună cu 2.018 locuitori, conform recensământului din 2011.


Jurnaliştii de la BBC scriu că faimosul rapper ar putea ateriza pe Aeroportul Internaţional Cluj care se află la o distanţă de 90 de minute de mers cu maşina de Bogata.

“Este o problemă totuşi. Nu există niciun hotel în comună, deci vizitatorii sunt sfătuiţi să vină cu un sac de dormit. În schimb, vestea bună, dacă ai chef de o excursie la Bogata este că Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj se află la doar 90 de minute de mers cu maşina. Şi poţi zbura către Cluj-Napoca direct din Luton, Bedfordshire. E Luton cu O, nu cu A”, notează jurnaliştii britanici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter