Actualitate

Bătăușii din Alegria au fost ARESTAȚI!

După ce magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au respins propunerea de arestare a celor doi agresori din clubul Alegria, Ionuț Tripon și Ciprian Marc, ieri, judecătorii Tribunalului Cluj-Napoca au admis recursul procurorilor și au decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a inculpaților.

Actualitate

Judecătorii clujeni nu au emis mandate de arestare pentru agresorii de la clubul Alegria

Magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca au respins, marţi, propunerea procurorilor de a emite un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Ionuţ Vasile Tripon şi Rareş Ciprian Marc, cei care i-au agresat în luna iulie pe M. Alexandru şi V. Alin, în clubul Alegria, din cartierul clujean Zorilor. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au declarat recurs pe loc.

Actualitate

Răspuns halucinant al IPJ Cluj după bătăile din Alegria: Judeţul este cel mai sigur din ţară

Reprezentanţii IPJ Cluj au emis un comunicat după imaginile apărute în presă cu bătăile din faţa unui club din cartierul Zorilor, în care arată faptul că "fenomenul infracţional la nivelul judeţului Cluj s-a diminuat în primele 6 luni, înregistrându-se o scădere de 9,73 % faţă de 2012, judeţul Cluj fiind printre cele mai sigure judeţe din ţară".

Actualitate

VIDEO Interlopii se bat în faţa unui club din cartierul Zorilor

Agitaţia din lumea interlopă clujeană şi bătăile crunte care au avut loc în ultimele două luni, între diferite grupuri din oraş care vor să controleze cele mai mari cluburi din Cluj-Napoca, au ca punct de pornire o bătaie din faţa clubului Alegria, în dimineaţa 7 iulie 2013.
abonare newsletter
banners