Actualitate

Cum au încercat bucureştenii să strice cheful VIP-urilor la Untold. De unde a plecat isteria atentatului terorist de sâmbătă noaptea

Public în Ziua 3 Untold 2016. Foto Saul Pop
Untold este deja un fenomen în Cluj unde sute de mii de oameni amatori de muzică din toate colţurile lumii au venit la cel mai impresionant festival de muzică din România. Totuşi, sâmbătă noaptea, cu câteva ore înainte de a intra Armin van Buuren pe scenă, printre petrecăreţi s-a răspândit zvonul conform căruia în timpul concertului se va organiza un atentat terorist.

Actualitate

Nou atac terorist în Franța?

Justiția franceză a declanșat o anchetă asupra recentelor amenințări cu moartea la adresa săptămânalului satiric Charlie Hebdo. Ziarul a fost vizat de un atac jihadist la 7 ianuarie 2015, soldat cu 12 morți.

Actualitate

Beke Istvan, despre acuzaţiile procurorilor: „Prostii”

Beke Istvan a declarat în faţa procurorilor DIICOT că discuţiile interceptate de SRI în care se plănuia confecţionarea unui dispozitiv exploziv improvizat şi detonarea în public, la manifestările de Ziua Naţională organizate la Târgu Secuiesc, sunt „prostii” şi că nu intenţiona să facă aşa ceva.

Actualitate

Beke Istvan urma să pună dispozitivul exploziv într-un coş de gunoi din centrul oraşului

Beke Istvan trebuia să realizeze un dispozitiv exploziv care să poată fi accesat de la distanţă şi pe care să îl amplaseze într-un coş de gunoi din centrul municipiului Târgu Secuiesc, aproape de traseul de deplasare al paradei militare, apoi să se spună că localitatea "a fost atacată de terorişti", potrivit referatului prin care s-a propus arestarea preventivă a lui Beke Istvan.


Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners