Actualitate

Tișe a mai găsit o metodă de a pune bețe-n roate aeroportului

Consiliul Județean Cluj refuză în continuare să facă recepția pistei de decolare-aterizare și a unei platforme de parcare a aeronavelor din incinta aeroportului și plătește servicii care să investigheze cauzele care au dus la apariția unor fisuri în zona căilor de rulare. Potrivit conducerii aeroportului, investițiile au mai fost expertizate în 2013, expertiză care a atestat calitatea lucrărilor efectuate.


Actualitate

Salanță: un singur arhitect, două standarde de măsură!

Când era corect arhitectul-şef Claudiu Salanţă, atunci când întârzia eliberarea unei autorizaţii de construire pentru Aeroport, deşi exista certificat de urbanism, sau atunci când îşi elibera singur avizele pentru lucrări la drumuri în regim de urgenţă, înainte să aibă documentaţiile?

Actualitate

Martorul cheie în dosarul Uioreanu, audiat în şedinţă secretă. Răzvan Pop, cel care ţinea evidenţa şpăgilor într-o agendă, s-a ferit de fostul şef

Martorul principal al acuzării în dosarul Uioreanu, fostul său consilier Răzvan Pop, a fost audiat astăzi în şedinţă secretă. El cerut să fie audiat în altă sală de judecată prin intermediul mijloacelor audio-vizuale, după ce nu ar fi vrut să dea cu ochii de fostul lui șef și naș de cununie, Horea Uioreanu. Timp de mai mulţi ani, Răzvan Pop a ţinut evidenţa tuturor şpăgilor pe care şeful său le primea şi le nota într-o agendă. Cu toate că avocaţii apărării s-au opus, judecătorii au decis audierea lui în şedinţă secretă.

Actualitate

Oleleu, de ce-ai tăcut un an?

Înregistrările convorbirilor dintre funcționarii din Consiliul Județean demonstrează că toată conducerea Consiliului Județean - Ioan Oleleu, Mariana Rațiu și Siomona Gaci - știa că se lucrează la APRON 4. Au tăcut un an, iar acum se fac că nu știu nimic!

Actualitate

Dovada incredibilelor presiuni făcute de conducerea CJ Cluj asupra aeroportului pentru încheierea contractului cu IPTANA

Într-o şedinţă din data de 19 august 2013 la sediul Consiliului Judeţean Cluj în biroul directorului Direcţiei de Investiţii Mariana Raţiu are loc o întâlnire la care participă Horea Uioreanu, Ioan Oleleu, Vakar Istvan, Mariana Raţiu, Simona Gaci, Cornel Marţincu (IPTANA), David Ciceo şi Iuliu Pop. În urma discuţiilor care au fost înregistrate David Ciceo a fost supus unor presiuni incredibile pentru a încheia contractul de proiectare pentru noua pistă cu SC IPTANA SA.

Actualitate

Critică dură la adresa Aureliei Cristea: Nu mai ştie de la înălţimea funcţiei sau de la înălţimea zborului să deosebească problemele

Federația Sindicatelor Aeroportuare din România a criticat-o dur pe Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, după ce aceasta a avertizat sindicaliştii de la Aeroportul Internaţional Cluj cu privire la protestele pe care le vor desfăşura zilele următoare în faţa Consiliului Judeţean Cluj.

Politică

Cristea ia apărarea CJ Cluj: Curtea de Conturi ar trebui să facă un control la aeroport

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, este de părere că la Aeroportul Internaţional din Cluj ar fi oportună întocmirea unui nou raport al Curţii de Conturi, în condiţiile în care instituţia este implicată în cercetarea care a dus la arestarea preşedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu. Mai mult, deputatul PSD Mihai Sturzu este de părere că aeroportul ar trebui să-şi reducă taxele dacă vrea să atragă cât mai multe zboruri.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners