Social

Clujeanul Marius Balo, în greva foamei pentru românca întemnițată în condiții grele, în China. Apel către ministrul Justiției: „Ce a făcut ministerul pentru Alina Apostol?”

Marius Balo, în greva foamei pentru Alina Apostol, tânăra întemnițată în China, cere implicarea ministerului Justiției/Foto 1: Alina Apostol, Foto 2: temniță comunistă din China, sursă: Marius Balo
Clujeanul Marius Balo, închis în trecut pentru 8 ani în China, face un apel disperat către Ministerul Justiției pentru salvarea Alinei Apostol, aflată într-o situație similară, în condiții de temniță grea. Acesta face greva foamei până când autoritățile statului se vor implica în acest caz.

Social

Clujeanul Marius Balo cere statului român să se implice în cazul Alinei Apostol. Românca, întemnițată pe nedrept în China, pentru 13 ANI! „Nu va supraviețui”

Clujeanul Marius Balo, presiuni asupra statului român ca să se implice în cazul unei tinere întemnițate în China / Foto 1: Alina Apostol, Foto 2: temniță comunistă din China, sursă: Marius Balo
„ADUCEȚI-O PE ALINA APOSTOL ACASĂ!” este mesajul pe care clujeanul Marius Balo vrea să-l facă auzit în toată țara, până la Ministerul Justiției. Alina este o tânără care a ajuns într-o situație similară cu cea a lui Balo, fiind întemnițată pentru 13 ani într-o închisoare din China, pe nedrept, și supusă unei torturi psihice.

Politică

Pașii PNL în cazul în care nu trece legea votului prin corespondență

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat că marți conducerea partidului va stabili ce demersuri va face Opoziţia, pentru "a forţa puţin mâna celor de la PSD" în privința votului prin corespondență. De altfel, Gorghiu admite că dacă legea nu e adoptată la timp, va fi un eşec şi pentru liberali, drept pentru care PNL se gândește la măsuri mai pronunțate cum ar fi greva parlamentară sau chiar proteste de stradă.

Ultimele Stiri

abonare newsletter
banners