Actualitate

Judecătorii clujeni au redus pedeapsa cu închisoarea în cazul lui Uioreanu Jr.

Judecătorii Curţii de Apel Cluj au decis, vineri seară, reducerea pedepsei în cazul fiului preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, Alexandru, condamnat pentru trafic de droguri, de la 2 ani şi 6 luni, la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare şi au dispus punerea de îndată în libertate a acestuia.

Actualitate

Cauţiune de 30.000 de lei pentru eliberarea lui Alexandru Uioreanu. Episcopul Vasile Someşanul a luat parte la proces

Curtea de Apel Cluj a stabilit, vineri, la 30.000 de lei valoarea cauţiunii pentru eliberarea lui Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, care a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare, pentru trafic de droguri. La proces a asistat și episcopul Vasile Șomeșanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Vadului Feleacului și Clujului, care a stat în sală fără a spune nimic, o practică nemaiîntâlnită în sălile de judecată.

Actualitate

Alexandru Uioreanu a fost arestat preventiv pentru 20 de zile

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins recursul formulat de către Alexandru Uioreanu la măsura arestării preventive dispusă de Curtea de Apel Cluj. Decizia Înaltei Curţi este definitivă, astfel că Alexandru Uioreanu se va întoarce în arest pentru 20 de zile, în dosarul de trafic de droguri.

Actualitate

Fiul preşedintelui CJ Cluj, adus cu mandat în faţa judecătorilor. Horea Uioreanu, prezent şi el la ÎCCJ

Fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost adus, miercuri, cu mandat în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Instanţa va decide dacă îl trimite în spatele gratiilor pentru următoarele 20 de zile. Magistraţii ar fi trebuit să ia o decizie încă de luni, însă atunci Alexandru Uioreanu nu s-a prezentat.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners